Изблендираjте, исцедете и истиснете го

  • наjдоброто од состоjките!

Погледни ги различните предности на нашите производи

Сок Смуди
Центрифугалeн соковник Соковник со ладно цедење Блендери Блендер со висока брзина
Брз и лесен начин за создавање вкусен и здрав џус Максимално искористување на до 90% од овошките Oслободува повеќе ресички во вашата чаша За 50% подобро блендирање кое ослободува уште повеќе хранливи материи
Текстура
Ресички
Хранливи материи
(витамини + минерали)
Лесно за пиење
Состојки
Количина
  Купи од Сетек
Купи од Нептун
Купи од Сетек
Купи од Сетек
Купи од Нептун
Купи од Сетек
Купи од Нептун

Инспиративни рецепти, здрави програми и корисни информацији со нашата специјална

мобилна апликација

Од хранлива информација за Вашите омилени здрави пијалоци, до детали за придобивките по однос на здравјето, од поединечна рецепта до еднонеделни програми според Вашите лични цели. Сега ги имате сите тие можности на едно место, секогаш подготвени да Ви помогнат. Дури и со Вашата шопинг листа.

Преземете ја бесплатно од

или

Им помага на луѓето од целиот свет да направат поздрав избор.

Philips има долгогодишно искуство во изработка на соковници, кои се иновативни, практични за користење, лесни за чистење и кои Ви овозможуваат да правите здрави и вкусни сокови за своето семејство во домашни услови.

Нашиот класичен спектар од центрифугални соковници е веќе во домовите на над 2 милиони корисници, помагајќи им секојдневно, затоа што ние се фокусираме на изработка на иновација, која е значајна за луѓето.

*Извор: Euromonitor International Ltd; малопродажно издание
2015 година,обем на малопродажба во 2013 и 2014 година