Новиот соковник со ладно цедење Philips

  • Најздравото цедење на сок

Повеќе сок од истата
количина овошје

Внесете повеќе растителни влакна, витамини и вкус во своето секојдневие со новиот соковник со ладно цедење Philips.

Погледнете го видеото за да
разберете како

Video

Соковници со ладно цедење - предности:

  • Подготвувајте вкусен сок од овошjе, зеленчук, дури и семиња.
  • Чистење за помалку од 60 секунди со технологијата QuickClean.
  • Конструкција што заштедува место, која совршено се вклопува во Вашата кујна.

Технологија MicroMasticating – цеди 90% од сокот

  • 1. Ги дроби состојките на мали парчиња
  • 2. Цеди нежно, ослободувајќи сок
  • 3. Цеди во микроскопски размер, ослободувајќи уште повеќе хранлив сок преку поголем притисок, користејќи метално вретено

Чистење за по малку од минута!

Новиот соковник со ладно цедење Philips е дизајниран интелигентно, така што неговите делови се лесно подвижни и се чистат без напор - брзо и лесно. Нема вклучена цедилка, што значи, дека чистењето трае помалку од минута.

Инспиративни рецепти, здрави програми и корисни информацији со нашата специјална

мобилна апликација

Од хранлива информација за Вашите омилени здрави пијалоци, до детали за придобивките по однос на здравјето, од поединечна рецепта до еднонеделни програми според Вашите лични цели. Сега ги имате сите тие можности на едно место, секогаш подготвени да Ви помогнат. Дури и со Вашата шопинг листа.

Преземете ја бесплатно од

или

Им помага на луѓето од целиот свет да направат поздрав избор.

Philips има долгогодишно искуство во изработка на соковници, кои се иновативни, практични за користење, лесни за чистење и кои Ви овозможуваат да правите здрави и вкусни сокови за своето семејство во домашни услови.

Нашиот класичен спектар од центрифугални соковници е веќе во домовите на над 2 милиони корисници, помагајќи им секојдневно, затоа што ние се фокусираме на изработка на иновација, која е значајна за луѓето.

*Извор: Euromonitor International Ltd; малопродажно издание
2015 година,обем на малопродажба во 2013 и 2014 година