Перфектно блендирање

  • Уживај во вкусно и здраво смути

За 50% подобро блендирање кое издвојува повеќе хранливи состојки
Philips Avance блендер
HR3655

  • Револуционерна ProBlend 6 3D технологија за подобро блендирање
  • Моќен 1400W мотор и 35 000 RPM
  • Смути опција или мануелна контрола на брзината
  • 2л бокал + 2 чаши за носење
Креирај сопствен здрав смути рецепт со твоите омилени овошки и зеленчуци. Не заборавај ореви за дополнителна хранливост.
Доброто блендирање задржува дополнителни хранливи материи - за уште поздрави пијалаци. Погледни го видеото за да дознаеш повеќе за револуционерната комбинација од технологии во Philips Advance блендерот.

Здраво смути за носење
Philips Viva блендер
HR3556

  • ProBlend 6 технологија за подобро блендирање
  • Моќен 700 W мотор
  • Избор на брзини за меки и цврсти состојки
  • 2л бокал + 600мл чаша за носење
Дизајниран да се вклопи во твојот начин на живеење и да ти помогне да направиш здрав избор.
Уживај во подобро, поздраво смути дома или во движење.

Лесен за чистење

Сечила кои се отстрануваат и го прават чистењето едноставно и брзо
Безбеден бокал и чаша за перење во машина

Инспиративни рецепти, здрави програми и корисни информацији со нашата специјална

мобилна апликација

Од хранлива информација за Вашите омилени здрави пијалоци, до детали за придобивките по однос на здравјето, од поединечна рецепта до еднонеделни програми според Вашите лични цели. Сега ги имате сите тие можности на едно место, секогаш подготвени да Ви помогнат. Дури и со Вашата шопинг листа.

Преземете ја бесплатно од

или

Им помага на луѓето од целиот свет да направат поздрав избор.

Philips има долгогодишно искуство во изработка на соковници, кои се иновативни, практични за користење, лесни за чистење и кои Ви овозможуваат да правите здрави и вкусни сокови за своето семејство во домашни услови.

Нашиот класичен спектар од центрифугални соковници е веќе во домовите на над 2 милиони корисници, помагајќи им секојдневно, затоа што ние се фокусираме на изработка на иновација, која е значајна за луѓето.

*Извор: Euromonitor International Ltd; малопродажно издание
2015 година,обем на малопродажба во 2013 и 2014 година